تاریخ : يکشنبه 14 آبان 1402

توسط گروه امور فناوری اطلاعات؛

اکانت اینترنت دانشجویان ورودی جدید

اکانت اینترنت دانشجویان ورودی جدید ایجاد شد.
به اطلاع دانشجویان محترم ورودی جدید می‌رساند حساب کاربری شما به منظور دسترسی به سرویس اینترنت دانشگاه فعال شده است.
برای هر دانشجو به صورت پیش فرض یک حساب کاربری ایجاد می‌شود که نام کاربری برابر شماره دانشجویی و کلمه عبور کد ملی دانشجو است.
جهت مشاهده راهنمای اتصال به اینترنت بی‌سیم دانشگاه و نکات امنیتی مربوطه، اینجا را کلیک نمایید.

نکته مهم: سرویس اینترنت صرفاً جهت استفاده علمی دانشجویان در چهارچوب قوانین و مقررات مربوطه ارائه می‌شود و مسئولیت هرگونه سوءاستفاده، واگذاری به غیر و هرگونه استفاده خارج از موارد ذکر شده در صورت بروز، برعهده دانشجو است.

دانشجویان گرامی میتوانند درصورت بروز مشکل یا سوال طی ساعات اداری به کارشناسان محترم IT  مستقر در طبقه سوم دانشکده علوم و فناوری‌های بین‌رشته‌ای مراجعه فرمایند .

گروه امور فناوری اطلاعات

• در يکشنبه 14 آبان 1402